tiistai 6. toukokuuta 2008

Flamenco-iltama ja matkasuunnitteluja

Heipähei,

Nyt on taas muutama päivä mennyt ilman kirjoittelua, koska on täytynyt laittaa kaikki voimat viime viikosta palautumiseen ;). Terveiset vaan sinne kotisuomeen.

Viimeviilta täytyy yhtää päivää tähän muistella. Härkätaistelun jälkeen illalla Espanjalainen kulttuuri vaihtui toiseen Espanjalaiseen kulttuuriin - nimittäin Flamnecoon. Olimme varanneet yhdestä Madridin kuuluisimmasta Flameco paikasta viiden hengen pöydtä. Loppujen lopuksi kahden tunnin mittainen esitys maksoi noin 35 euroa per henki ja mukaan hintaan sai yhden drinkin - joka meille oli tällä kertaa punaviiniä.

Punaviiniä siemaillessa olikin ihastuttavaa katsellan Flamencoa tanssivia kauniita neitejä sekä upeita herroja :). Oikein oli mukavaa ja tunnelmallista. Kuvat illasta on laitettu palvelimelle, ja tälläkertaa ajattelimmekin blogikuvien sijaan tarjota blogivideota :)





Kuten palvelimen kuvat sekä video näyttävät, on tämä puoli Espanjan kulttuurista täysin päinvastainen. Flameco on sekä naisellista, että miehellistä, se on upeaa, hauskaa, siinä voi ilmaista itseään, tunteitaan ja olemustaan.. Esitys- sekä urheilulajina sanoisimme sen olevan lähes täydellinen. Espanjalaiset ihmiset sekä Espanjan kulttuuris sopii Flamencoon kuin nakutettu, tunteiden ja itsensä avoin ilmaiseminen, tulisuus ja pippurisuus sekä lapsenmielisyys kaikki kuvastuvat Flamencossa ja saavat tanssi näyttämään eläväiselle, hauskalle, siten että sitä on mukava ja rentouttava katsella. Tässä mielessä Espanjan kulttuuri onkin mitä mainioin...

..Kaikki riippuu siis täysin siitä, miltä puolelta asioita katsoo.... =)


-----------------------------------------------------------------------------


Nyt vielä matkasuunnitelmia.

Huomenna koittaa lähtö matkalle. Matkamme kulkee reittiä, jota aiemmassa kirjoituksessa olemmekin jo esitelleet. Varmuuden vuoksi laitetaan kartta vielä tähänkin alle:


Näytä suurempi kartta

Tällä hetkellä matkamme säät eivät näytä kauhean hyvälle. Onneksi tämä matka on kuitenkin hyvin kulttuuripainotteinen, eikä paineta rantakeleille edes ole. Ainut pakollinen "ulkoilujuttu" on tuo Sierra Nevada jonne olisi kyllä kiva päästä kiipeämään.

Säätä kohteissamme voit tarkastella alla olevista linkeistä:

Madrid, Sevilla, Malaga, Granada, Cordoba


Tovvottavasti säät edes jotenkin matkantekoa sallivat =)

---------------------------------------------------------------------------------

Sitten vielä toinen matka-asia. Nyt on sitten rantalomakin varattu.. Kun palaamme tältä huomenna alkavalta autoreissulta, kerkeämme viettää peräti kaksi yötä Madridissa kun otamme yöbussin takaisin etelärannikolle. Reittimme kulkee alustavasti reittiä joka on suurinpiirtein kartassa. Lisäksi tavoitteenamme on pistäytyä African mantereella, jonne laivalla pääsee Tariffalta 35 minuutissa :). Katotaan kuis äijien käy :P


View Larger Map

---------------------------------------------------------------------------------

Seuraavan kerran blogitteluun palataan matkan päältä.. Netti pitäisi olla käytettävissä joka puljussa missä yövymme, joten jos aikaa riittää niin tavaraa olis tarkoitus nähtäväksi saada. Adios =)

Ei kommentteja: