sunnuntai 20. huhtikuuta 2008

Tulevia matkustussuunnitelmia

Hei,

Eiliseen vielä todeten, että olihan se syy onnettomuudessa siinä kuningasalkoholissa. Kirjoituksen aikaan en vielä sitä tiennyt, mutta eipä sitä ole täällä vaikea arvata. Hienossa kulttuurissa on näitä ikäviäkin varjopuolia....

---


Tänään kävimme katsastamassa euroopan suurimman katumarketin, Rastron, joka pystytetään keskustan eteläpuolelle jokainen sunnuntai. Marketti oli ehkä pienempi kuin odotimme, mutta kuitenkin ihan ok kokoinen. Matkaamme tarttui urheilukassit sekä Anskulle nahkainen pikkulompakko tulevia matkoja varten. Niistä tässä postauksessa olisikin tarkoitus kertoa enemmän..


TUlevaisuudessa tarkoituksemme on tehdä kolme pidempää reissua. Ensin vuokraamme auton, ja suuntaamme kolmin Ryanin tukemana ympäri eteläespanjaa. Toinen reissumme suuntautuu myös etelään, asuntomme omistajapariskunnan kanssa. Tällöin majoitumme Tariffalla sekä kiertelemme rannikon lähikaupunkeja. Mm. Marbellaa, Gibraltaria sekä muita rannikon eteläkohteita on luvassa. Tarinojen mukaan pääsissimme jopa merelle näkemään nisäkkäitä, sekä käymään jopa afrikan puolella maissa.. Siellä lienee hyvät shoppailu ja hankintamahdollisuudet.. Ainakin siis edulliset ;)

Kolmas reissumme suuntaautuu sitten Pohjoiseen (kun etelässä koittaa jo valtava helle). Senkin teemme autolla, ja tavoitteena on kiertää Pohjoisen luonnonkauniit maisemat autolla ja vaellellen.

---------------------------------------------------------------------------------

Tämän postauksen päätavoitteena on valottaa Ensimmäisen reissumme sisältöä. Parhaiten sen selittää ohessa oleva kartta.


Näytä suurempi kartta

Kartassa suunniteltu reitti näkyy korostettuna. Reittiä ja sen pisteitä pääset tutkiskelemaan lähemmin zoomailemalla kartaa mielesi mukaan. Helpointa se on tehdä klikkaamalla kartan alla olevaa "Näytä suurempi kartta" linkkiä.

Jos haluat tietoa mikä mikin kohde on, voi nähdä sen toisesta kartastamme, jossa ovat pelkät kohteemme merkattuina, ilman reittiä.


--------------------


Yksi erikoisimmista, haastavista sekä mielenkiintoisimmista kohteistamme on varmasti Sierra Nevada, eli Espanjan eteläosassa oleva vuoristo. Vuoriston kaksi korkeinta huippua kohoavat yli 3000 metrin korkeuteen, ja pyrkimyksenämme on valloittaa niistä ainakin matalempi.. Haastetta lisää se, että vielä näin ei-kesä aikaan lähelle ei pääse mootoroiduilla välineillä, joten kävelymatkaa jää jonkun verran.. Porukallamme ei ole kauheasti myöskään vuoristokokemusta, puhumattakaan viimeisen-päälle välineistä.. Jollakin tavalla reissulle pitää kuitenkin valmistautua.. Yksi hyvä tapa on ottaa paikasti etukäteen niin paljon tietoa irti kuin vain mahdollista.

Jakaaksemme myös Teille tätä tietoutta, tässä Sierra Nevadan säästä ilmeisesti päivittyvää informaatiota:





















Linkki Sierra Nevadan sääähän on nyt myös lisätty oikean käden linkkilistaan, josta sierran sään voi kätevästi tarkistaa.. Tässä suunnitelmat tällä kertaa.. Ensiviikolla opiskelemme ja urheilemma taas ahkerasti, joten paljoa raportoitavaa ei ole. Hiukan vaellustarvikeita pitää vielä hankkia, sekä ehkä tehdä vierailu muuten niin ouduiksi jääneisiin Madridin museoihin. Adios!

Ei kommentteja: