perjantai 11. huhtikuuta 2008

Nimo ja Tiina

Heippa kaikille!


Nyt tulee luvattu teksti seka kuvia viime viikosta.

Viime viikolla Madridissa olivat siis kaymassa rakkaat ystavamme N&T. Muiden nuorten tavoin käyskentelimme katselemassa Madridin yöelämää sekä hyviä kaupustelupaikkoja mutta tämän lisäksi viikko sisälsi paljon kulttuuria ja nähtävyyksiä.

Suurimpana viikon kohteena oli varmasti Kuninkaan linna. Kuninkaan linna sijaitsee madridin keskustan itäpuolella. Linnassa on satoja (tuhansia) huoneita ja vierailijat päästetään niistä vain muutamiin. Nämäkin huoneet on koristeltu uskomattoman hienosti...ihmetellä vain saattaa mitä muihin huoneisiin on kätketty.. Kunkku yksin tietää..




Sen lisäksi, että keskiviikkoisin ei EU ihmisten tarvitse palatsiin mennessään maksaa mitään, oli tämä keskiviikko kuukauden erikoisin. Palatsin pihalla tapahtui vahdin vaihto, jota seuraamassa oli "hiukan" ihmisiä. Määrää sekä itse tapahtumaa on kiva katsella kuvista alla sekä palvelimella.



Palatsin lisäksi kiertelimme paljon ympäri Madridia. Kyseisellä viikolla sää suosi Espanjan ihmisiä ihmeellisenhyvin - lämpöä oli auringossa lähemmäs 30 astetta, joten takki piti riistua pois harteilta :)





Yleisen kävelyn, shoppailun sekä ravitsemuksen lisäksi kävimme tutustumassa Madridin puistoon retiroon sekä kuninkaan linnan lähellä olevaan tempppeliin, joka on rahdattu MAdriidin turisteja viehättämään ihan egyptistä asti... Nopeasti voisi ajatella että miksi V**.. Noo, mutta asia on vaan niin. Mitä vain turistien takia. Temppeli ei sinänsä ollut ihmeellinen sisältä.. Ehkä kivaa oli nähdä pienoismalli siitä millaisessa ympäristössä se olisi voinut alunperin olla...




Noin ylipäänsä viikko oli aivan loistava.. Kiitos T&N käkynnistä ja nähdään pian Suomessa. Ikävä täällä alkaa tulla, no jos nyt ei varsinaisesti vielä itse Suomea, niin ainakin siellä olevia rakkaita ystäviä!

Muista katsoa viikon kuvat palvelimelta.

Palaamme taas asiaan, kun olemme nyt viikonloppuna käyneet katsastamassa opiskelijakaupunki Salamancan sekä läheisen vuoristikylän Avilan [Ei Alvila]. Adios, Hatsa luego!

Ei kommentteja: