torstai 8. toukokuuta 2008

Lisaa kuulumisia Sevillasta

Heippa kaikelle!


Tänään saadaan hiukan jo kuviakin ilmoille reissusta. Aamupäivällä menimme kyselemään WIFI tunnuksia alhaalta, kun hostellissa sellainen on. Näin jo aiemmin hostellin wifi boksin ja salasana langattomaan verkkoon sieltä annettiin. Boksi, joka täällä kuitenkin reitittimenä toimii on Telefonican esiasennettu adsl modeemi. Laite on siitä hauska, että vaikka langattomaan verkkoon tavalla tai toisella pääsee kiinni, IP ja DNS asetukset tietää, niin verkosta ei pääse ulos ilman oikeiden certificaatien asentamista. No, kävimpä täämän tajuttuani asiaa tiedustelemassa, ja tyttö oli HYYYVIN tietämätön siitä, että miten netin saa toimimaan. Voi sanoa että alkoi taas v****. Ensin netissä luvataan että wifi löytyy, mutta sitten täällä se ei toimikkaan vaikka hämäykseksi langattoman verkon salasana annetaankin.. Sitten valhedellaan että ei voi tietää miksi ei toimi.... Voihan toki olla, että hostellissa asennetaanjoka asiakkaan koneelle erillinen Telefonican ohjelmisto, jossa tulee ko. pätkä mukana rompulta, mutta jotenkin epäilyttää....jo sekin että jos näin tapahtuisi niin siitä ei sitten muka tietäisi 2 erillistä hostellin ihmistä. Valehtelijoita siis koko Friends backpackersin porukka. No, se siitä.


Tähän ensimmäiseksi tulee pari kuvaa makalta, joita emme vielä eilen saaneet julki.






Aamulla nettisurkuttelun jällkeen otimme auton ja lähdimme kohti Gerenaa joka on pieni kylä lähellä. Kylä oli hyvin sympaattinen ja hyvän kolmen ruokalajin menun sai 7 eurolla. Kylän jälkeen palasimme Sevillaan (tällä kertaa gps osasi hyvin perille) ja kävelimme katsastelemaan vanhan kaupungin keskustaa. Keskustassa näimme katedraalin, yliopiston, jokinäkymät sekä yleistä meininkiä ja melskettä. Alla kuvia Sevillan keskustasta.




Ja yliopistolta:



Keskustan jälkeen siirryimme keskustan reunamille puistoon, josta tuli napsittua kivoja kukkakuvia. Niitäkin alla.


Kävelyretken sekä pinen sateen jälkeen raahauduimme takaisin hostellille, söimme ERITTÄIN tuliset chilinuudelit ja nyt olisi tarkoitus maistelemaan Sevillan tapaksia. Huomenna ajoissa liikkeelle ja katselemaan vielä vähän sevillaa. Huomenna iltapäivällä myös kaupunkimme vaihtuu Sevillasta Malagaan. Tästä myöhemmin, nyt menox!


Lisää kuvia tähän astisesta reissustamme löytyy jossain vaiheessa palvelimelta!

Ei kommentteja: