keskiviikko 13. helmikuuta 2008

Turhauttaa.....

Heipähei..


Tunnelmat ovat hiukan muuttuneet eilisestä...

Koko tämä päivä oli netissä surffaamista ja asuntojen etsimistä. Soitimme noin miljoonaan numeroon ja osa soitoista tuottikin tulosta. Vaikeinta näyttää olevan se, etteivät ihmiset edelleenkään ole oppineet puhumaan englantia.. ja että huoneita (mitä siis haemme) ei yleensä anneta kuin yksittäisille ihmisille...

No, kuten sanottua, osa näistä soitoista tuotti kuitenkin tulosta. Sanna ja Hanna kävivät katsomasssa yhtä hyvää asuntoa ja toinen vuorossa aamulla. Tulosta ei vielä tiedä.

Me yritimme puolestamme mennä myös katsomaan asuntoa... Alue oli sijainnillisesti hyvä, mutta itse kohteen huudi ei.. Kohde oli pimeällä sivukujalla, jossa liikkui hyvin epämääräistä porukkaa. Kadulla haisi suoraan sanottuna paska, baarit olivat likaisia ja niiden lattioilla oli tupakantumppeja sekä roskia. Autot olivat kolhuilla ja eräs oli parkkeetattu alamäkeen vasten seinää (mukavaa). Liekkö ollut jarrut rikki...

No, katu jossa kohde oli, oli myös ympikuja, kohtalaisen korkean mäen alla.. Ilmapiiri oli hiukan eirtyinen, ja meitä katsottiin kohtalaisen pitkään.. Mustan suuren ikkunattoman ulko-oven näkeminen oli meille (luusereille) tässä tilanteessa tarpeeksi, ja käännyimme kantapäillämme ympäri. Lähetin tyypille viestin, että ei päästä tulemaan.... Tyyppi vastasi, että "tulkaa milloin vain myöhemmin". Erikoinen vastaus, kun ajattelee, että yleensä kämpät lähtevät hetkessä ja 10 minuutissa tulee kymmenen ekaa soittoa.. Hmmm.



No mutta, ei pidä lannistua. Kämppäilmoituksia tulee nettiiin päivittäin satoja.. Pitää vaan olla nopea.. Ja ehkä pyytää vähän espanjankielistä apua. Nyt on sisässä kysely kalliiseen mutta upeasijaintiseen kämppään.. Katsellaan kuin äijien käy ;)


Ehkä huomenna pare fiilis... (Ja ehkä niistä 300 läpikäydystä ilmoituksesta YKSI tärppäisi meillekkin. Onnea myös Hannalle ja Sannalle huomiseen ;)

Ei kommentteja: