keskiviikko 27. helmikuuta 2008

Kevat flunssaa suomipoppoolla

Heipahei kaikki!


Madridia on kohdannut viimepaivina tavanomainen suomalainen kevatsaa. Helletta ei ole ilmassa, mutta lampoa on juuri sen verran etta tekee mieli ottaa vaatteita....ihan vahan vaan...pois.


No, suomalaiseen tapaan silloin kohtaa myos kevatflunssa, joka onkin tullut koko suomiporukan ylle. Nuhaa, paakipua, tukkoisuutta, yskaa.... KAikkea sita kivaa. Doctor Housea katsellessa (dvd:lta) on tullut mieleen, etta pitaisiko itsekkin menna laakariin..jos vaikka olisikin joku tulehdus.....

-- Millaista sitten olisi menna taalla laakariin? Matkavakuutus luultavasti korvaa vaikka menisi yksityiselle... Mutta osaavatko he siltikaan asiaansa taalla? Ja jos he vaikka asiansa osaisivat, osaavatko he englantia?

..Nama kysymykset ovat ehka tulleet mieleen.. Mutta Tavallinen pieni kevatflunssa tuskin tarvitsee mitaan hoitoa.. Ehka pari appelsiinia seka paketillisen buranaa.. Niilla luulisi selvityivan.. Ja koska haluamme olla aivan varmoja siita, etta kerkeamme flunnsaltamme ihailla tarpeeksi aurinkoa, taidammekin kayda ostamassa apteekista tarpeet C-vitamiinin yliannostukseen, seka hiukan jotain nestemaista laakitysta, joka laittaa iltaisin veren kiertamaan.


Terveampiin kuulumisiin. Adios!

Ei kommentteja: