torstai 7. helmikuuta 2008

Pakkaaminen täydessä vauhdissa...

Heipähei..


Täällä alkaapi olla pakkaaminen täydessä tohinassa. Paljon tavaraa on laitettu laatikoihin ja kiikutellaan erinäisiin paikkoihin säilöön.. Osa tavaroista voi jäädä hyllyhin, joka sopii meille mainiosti =)!

Toasin kanssa teimme alivuokralaissopimuksen. Sen tekeminen oli suomen käytäntöihin verrattean todella kankeaa. Jouduimme koko porukka raahautumaan TOASin toimistolle, jossa meitä odotteli varsin tiukkapipoinen asikaspalvelija. Ensimmäiseksikin hänellä ei ollut hajuakaan siitä mikä paperi oli kyseessä ja kenen nimi siellä olisi kuulunut olla missäkin (meillä ne olivat tietyti automaattisesti jo oikein;). No, hetken opiskeltuaan sekä esimiehensä luona ravattuaan hän keksi että nimet olivat paperissa oikein.

Seuraava episodi oli se, että meidän kuului todistaa että olemme lähdössä vaihtoon. Jos kesäksi olet menossa toiselle paikkakunnalle, on alivuokraaminen kuulemamme mukaan hyvinkin helppoa... Ilmeisesti TOASin väkeä kuitenkin harmittaa se, että joku pääsee kokemaan jotain nin hienoa ja asioita pitää yrittää jarruttaa viimeiseen asti. No, tietenkään Madridin yliopiston lähettämä sähköposti (joka alkoi "Onnittelut, teidät on valittu..") ei riittänyt vaan sen sijaan jouduin soittamaan vaihtotoimistoomme, jossa todistus asiasta kyhättiin vain tätä tarkoitusta varten.... Kylläpä taas meni veromarkkoja(euroja) sekä TOASISSA asujien varoja hukkaan.. Ei ihme että nämä asunnot ovatkin niin kalliita ;). Jokatapauksessa, tästä ei ko yhtiölle pointseja heru. (Eikä ole tod. eka kerta)

Tämän episodin jälkeen suunnistimme Porvooseen ja tulomatkalla Helsinkiin. Molemmissa paikoissa meitä kohdeltiin taas erittäin vieraanvaraisesti ja hauskaa oli. Erityiskiitos vielä Kummityttö-Hannalle. Toivottavasti tapaamme mahd pian :).

Nyt vuorossa on siis lisää raivaamista ja Antti lähtee käymään ns. landella. Kirjoittelemme vielä ennen lähtöä! Lukemisiin....

Ei kommentteja: