sunnuntai 10. helmikuuta 2008

Lähtöä edeltävä ilta...

Noniin hyvä ihmiset... Lähtö alkaa olla sitten käsillä..

Voisi jopa sanoa että aikaa lähtöön on enää VÄHÄN. Muistan kuitenkin tietyssä kontekstissa olevan erittäin yleistä sanoa: "Vähän on sitten kun voi olla hengittämättä koko loppuajan".

Lähtömme ajoittuu siis huomiseen aamuun. Nousemme siivillemme Tampereen kansainväliseltä lentokentältä n. klo 0630. Tämä tarkoittaa herätystä noin kello neljä ja matkalle lähtöä noin kello viisi.

Ensimmäinen lentomme suuntautuu siis Stukholmaan. Sieltä jatkolento sitten hetkisen odottelun jälkeen Madridin Bajarasin lentokentälle... Perillä Madridissa olemme puolilta päivin ja siitä jatkamme taksilla kohti hotellia.

Pakkaus on onnistunut ihan ok. Vaikka ensin näytti, ettei matkatavaroille lentoyhtiöiden määrittelemiä painorajoituksia saa näin menomatkalla rikki milläään, on totuus kuitenkin toinen. Näyttää siis ylipainoa tulevan, tosin vain muutamia kiloja. (Esim Milanosta taisi olla noin 10kg ylimääräistä). Toivottavasti tälläkin kertaa maksavia asiakkaita muistetaan katsoa läpi sormien :).

Nyt vuorossa on kahvia, että jaksaisimme vielä hiukan pakkailla, sekä konjakkia, jotta saisimme sitten unen päästä kiinni. Hauskat (ja viimeiset) terveiset täältä Suomen puolelta.. Kohta me mennään!

Ei kommentteja: