tiistai 3. huhtikuuta 2007

Viimeinen ilta ennen lähtöä Rooman matkalle.

Nyt on koittanut se hetki, että ei voi enää tehdä muuta kuin odottaa innoissaan että voi lähteä matkaan.. Viimeiset hetken on aina tuskaa, eikä edellisenä yönä saa nukutuksi, kun ajatukset on vähintään jo vantaalla menossa. No tänä iltana minttukaakao saa lämmittää meidät sisältä uneen :)

Päivä on muutenkin ollut vähän sekava. Aamulla joutui heräämään jo kuudelta, että kerkesi ennen kahdeksaa tty:lle. Meiltä menee onneksi suora bussilinja (numero 6) hervantaan. Sitä sanotaan joskus lääkärilinjaksi, koska se ajaa kahden sairaalan TAYSin ja Hatanpään sairaalan väliä. Matkalla se koukkaa Jankan, Annalan ja Herwoodin kautta, joten me päästään mukavasti tästä ennen Jankaa kyytiin. No, aamu oli kylmä ja Automaatiotekniikan matematiikan pc harkat kestivät meillä sen tunnin, joten sitten oltiinkin jo kybältä kotona. Seurasi Antin päiväunet ja vähän myöhemmin ruoka. Ruoan jälkeen ruokaunet ja sitten pakkaamista. Antti käväisi vielä koulussa (17->) ennen kuin klo 19 alkoi tanssikurssi keskustan tuntumassa. Opettajat olivat hyviä, ja tango maistui. Saimme jopa kehuja ja kutsun Hurmioon (seura jossa valmensimme) tanssimaan joltakin pari vuotta lavatansseja jo harrastaneelta. Ilmeisesti alkaa tanssiminen taas palailemaan mieleen. Kahdeksan vuotta sitä tuli tanssittuakin, ja nyt siis ollut kolme välivuotta.. No, mukavaa oli ja tästä isot kiitoksit Timolle Ja Niinalle, jotka olivat oikein loistavaa seuraa. Päädyttiin jopa kahvillekkin jatkamaan hiukan iltaa.

Nyt vuorossa viimeinen silaus matkalaukkuihin, ja sitten unta palloon. Palaillaan viimeistään Roomasta palattuamme. Antti ja Ansku vaikenevat, muttei iäksi...

Ei kommentteja: