sunnuntai 15. huhtikuuta 2007

Anskun Synttärit..

Matkan jälkeen elämä on lähtenyt ihan mukavasti käyntiin.. Matkaväsymystä tuollaisenkin aikaerottoman matkan jälkeen oli muutama päivä, ja etenkin lenkeillä sen huomas. Nyt siitä on päästy ja viikonloppu on sujunut ihan rauhallisissa tunnelmissa.. Pejantai meni vielä koulussa ja lauantaina tiemme erosivat päivän ajaksi. Ansku meni porukoiden kanssa "maalle" eli mökille ja Antti jäi kotio koodaamaan ohjelmoinnin harkkatyötä. Päivän jälkeen rentouduimme leffan ja tortillojen merkeissä kotisohvalla.


Sunnuntaina söimme aamupalan ja lähdimme ennen ruokaa lenkille. Tavallisten tallustelujen sijaan lenkkimme suuntautui tälläkertaa läheiselle nähtävyydelle, Mannerheimin kalliolle ja patsaille. Mannerheim seisoi kyseisellä kukkulalla johtamassa valkoisten Tampereen valtausta vuonna 1918. Tässä siis historiakatsaus tälle päivälle :)

Lenkin jälkeen Antti valmisti Anskun syndejen kunniaksi vähän parempaa ruokaa. Söimme nauden sisäfileetä, lohkoperunoita sekä salaaattia. Juotavaksi tietysti erinomaista tuliaisviiniä. Syrah rypäleistä oli taaskin saatu tehtyä onnistunut viini.

Ruoan jälkeen kaverimme Ville tuli kahville, ja synttäreiden kunniaksi otimme jäätelökakkua sekä erittäin hyvää Asti Gancia kuohuviiniä. Suosittelen sitä ehdottomasti kaikille!

Eipä muuta tälläkertaa..


KUVAT

Ei kommentteja: