sunnuntai 22. huhtikuuta 2007

Kesätöiden etsiskelyä ja muuta mukavaa...

Terveppäterve kaikille..


Viime päivinä ei ole kyllä tapahtunut mitään kauhean eksoottista mistä voisi hirveitä tarinoita kertoilla. Grilliä tuli testattua toisenkin kerran ja hyvinhän se toimi edelleen. Kouluhommia on tullu taas yllättäen tehtyä paljon. Viimeyönä teimme pariakin eri koulujuttua kolmeen asti.. Sit rupes niin sanotusti silmät luppasemaan..

Kesätyöt ovat ehkä viikon aihe. Ehkä kahdenkin. Kohtahan alkaa olla se aika kun niistä kuuluu, jos kuuluu. Meillä on käynyt kyllä siinä mielessä hyvä tsägä, että on kuulunut. Paikasta ei ole vielä ihan täyttä varmuutta, ainakaan Antin kohdalla... Mutta voi olla että etelään käy tie. Saa nähdä. Siitä enemmän myöhemmin..

Perjantaina saimme yllätysvieraita Helsingin suunnalta, ja sen innoittamana kävimme syömässä jenkki-tyylisessä hampparilafkassa ja sitten painuimme leffaan. Leffasta sattui tulemaan Bean lomailee. Oli silleen ihan ok ajanvietettä.. Ei nyt ehkä ihan täysin meidän mieleen...

Tänään oli kerrankin yhden wappuun liittyvät tapahtumat mihin päätimme osallistua. Toisin kuin viimevuonna, tänävuonna tuon juhlimisen kanssa on ollut aika hiljaista. Keskittyminen on suuntautunut kouluuun. Monen mielestä me ollaan varmaan tosi tylsiä...mutta toisaalta.. Tuloksiakin syntyy!

Niin siis, tänään oltiin picnicillä keskustassa..kosken rannassa. Mukana oli koulukaverimme Taru. Kaiken lisäksi sattui hyvä ilma, ja pihvitkin maistuivat kertakäyttögrillistä huolimatta oikein hyvälle. Itseasiassa koko kertsigrilli oli yllättävän hyvä.. Sen sammuminenkin kesti pitkää, ja se hoidettiin lopulta punaviinillä.... Niin. Tuontipunkku jonka otimme rannalle mukaan oli alkanut käymään.. Vähemmän miellyttävä viinikokemus..

Ensi viikolla meillä on suunnitelmissa kotimaan matkailua. Näillä näkymin suuntaamme torstaina iltapäivällä porvooseen jossa vietämme kummityttö-Hannan syntymäpäiviä juhlien pari päivää. Viikonloppuna suuntaamme Helsingin vierailijoidoiden luo vastavierailulle, ja vietämme siellä loppuviikonlopun.. Hyvällä tuurilla sekaan voisi vaikka mahduttaa asunnon katsomista tai kesätyöhaastattelun ;)

...eipä muuta kun ensi kertaan...

KUVAT

Ei kommentteja: