maanantai 2. huhtikuuta 2007

Kaksi yötä matkaan..

Elikkäs nyt on Roomaan lähtöön kaksi yötä. Matkasuunnitelman mukaan nousemme bussiin Tampesterin päälinja-autoasemalta yhdentoista maissa aamupäivällä, ja toivon mukaan bussin nokka osoitaa kohti stadia. Siitä sitten pikkuhiljaa hki-vantaalle ja kone lähtee myöhemmin iltapäivästä. Aikaa siis varattu tarpeeksi, pääsee taas tekniikaningengöri ihastelemaan lentotekniikan taidonnäytteitä ennen matkaa.. riemukasta.

Lento Roomaan kestää pari aikaa, ja sen jälkeen siirtyminen jollakin vapaavalintaisella kulkuneuvolla apartomentokselle. Läsnäoliat tuntien se lienee helpoiten lähinnä taksi, tai miksi sitä italiassa ikinä kutsuvatkaan. Meidän matkakokemuksiemme mukaan se alkaa yleensä kuitenkin t:llä. Toi meidän asunto, tai alias hotelli on otettu lafkasta Rome Cityapartments. Pitäs olla sellainen viiden hengen asunto, joka on ihan keskellä Rooman keskustaa..vieläpä ensimmäisessä kerroksessa. Saattaa käydä pieni vilske siinä kämpän ympärillä. Katsotaan saako nukuttua - korvatulppienkanssakkaan..

Roomassa vierähtää se 7 yötä, ja paluu sattuu keskiviikonvastaiselle yölle... jollei taas joku lakko sotke asioita. Aika menee varmasti enimmäkseen tutustuen kultturelleihin nähtävyyksiin, sekä illat ruokaravintoloiden parissa. Tuliaisiakin pitää kai ostaa (toivomuslistaa kommentteihin vaan :P). Valokuvia ilmestyy blogiin aikanaa. Niitä ainakin luulis riittävän, kun Antin tuntee.

Roomanmatkan jälkeen seuraa vielä 7-8 vkoa rankkaa opiskelua. Tänä vuonna pitäisi saada kasaan yhteensä päälle 100op, joka tarkoittaa että vielä pitäs keräillä 50op (Tämä siis onneksi vain Antilla). Työtä täytyy tehdä. Työ koostuu mm. muutamasta tiiliskiven painoisesta (kooltaan paljon isommista) kirjoista, jotka on tietenkin painettu englanniksi mahdollisimman pienellä tekstillä. Lisäksi luvassa jos jonkinlaista ryhmätyötä tai selostusta. Yksi asia on varmaa, ajanpuute ei tule vaivaamaan.

Harrastusten puolesta tarkoitus on jatkaa päivittäistä lenkkeilyä, sekä käydä salilla muutaman kerran viikkoon. Viimeaikoina on tullut käytyä mysö pelaamassa paljon sulkapalloa. Antti on kunnostautunut myös kesäisen uimis-harrastuksen elvyttämisellä. Uutena juttuna kuvioihin on tullut myös tanssiminen. Ollaan käyty nyt neljä kertaa valmentamassa Hurmio - tanssiseurassa lavatansseja, kuitenkin lattari-sellaisia. Myöhemmin kevään mittaan osallistutaan itsekkin joillekkin kursseille, ja ensi syksy saattaa tuoda aivan uusia tuulia tämän asian suhteen :)


Tässä vähän yleistä asioiden päivitystä, ensikerralla ehkä jo matkatunnelmia.

Ei kommentteja: