maanantai 16. huhtikuuta 2007

Grillikausi avautuu...

Hmmm... Näin nopeasti ajateltuna opiskelijakerrostaloasunto + huhtikuunpuoliväli -> grillikauden avajaiset ei kuulosta ehkä ihan loogiselta.. EIkä se sitä varmasti olekkaan.. Mutta kysymyshän ei olekkaan average opiskelijakämpästä (tyyliin kaikilla autot pihassa, joillain Jaguarejakin, jengi grillailee päivittäin partsilla ja monilla on penskat..) eikä kevätkään ole ollut mikää average..


Tarinahan meni niin, että eilen katseltiin ihan vitsillä Gigantin mainoslehteä, jossa oli erilaisia grillejä myynnissä.. Samalla katsoimma Applen Shufflen olevan tarjouksessa. Ansku päätti haluta itselleen sellaisen syndelahjaksi, joten tänään loistavien enkun tuntien jälkeen suuntasimme kohti Giganttia.

Gigantista tarttui mukaamme tuon soittimen lisäksi pöytägrilli.. Taloyhtiössämme grillaaminen on sallittua ja grilli kahden vuoden takuulla oli sen verran edullinen, että sitä ei voinut olla ostamatta...

Matkalla pistäydyimme vielä Lidliin (lähikauppamme, ikävä kyllä) hakemaan jotain grillattavaa. Koska kyseinen saksalaispulju ei tarjonnut mitään grillitassuja, mukaame tarttui paketillinen jotain B-luokan makkaraa sekä pussillinen peruna-sipuli sekoitusta.

Illalla lenkin jälkeen pistimme grillin tulille, ja liekö syy ollut nälkäisyytemme vai grillin hyvyys, mutta grillatut peruna-sipulinyytit sekä makkarat maistuivat oikein hyville!

Näihin tunnelmiin, tuoksuihin, makuihin, lämpöön sekä aurinkoon....

Ei kommentteja: