maanantai 16. kesäkuuta 2008

Viimeistä viedään!

Heipparallaa!


Kertoillaan ensin matkan loppuosasta ja sitten on vuorossa vaihtarivuoden loppukuulumiset.

Viimeisenä Valencian päivänämme tavoitteenamme oli siis mennä museokaupungin merimuseoon ja nautiskella merenelävistä. No, sinne pääsimme ja näkymät olivat erittäin mukavia.


Museossa pääsee kävelemään veden alaisiin lasiputkiin, joista rapujen, kilpikonnien sekä haiden taivasteleminen on helppoa. Tunne on välillä jopa villi, kun hait uivat metrin päästä ohi..











Hienojen merinäkymien jälkeen menimme katsomaan delffiiniesityksen, joka olikin sitten jotain aivan muuta! Esityksessä ei pelkästään heitelty renkaita ja muita rantaleluja, jota esim. särkänniemessä näkee vaan temppuiltiin ihkaoikeilla ihmisillä! Temput olivat TODELLA näyttäviä ja suosittelemma ko esitystä kaikille! WAU! Kuvat eivät pysty tässä kohtaa kertomaan kokototuutta, mutta ehkä esimakua niistä kuitenkin saa.




Delffiiniesityksestä hypättiin autoon ja ajeltiin Valencian lähikylään seuraavaan yöpaikkaan. Viimeinen hostellimme sattuikin olemaan LOISTAVA! Hosttellia pitivät kaksi brittrouvaa, joiden talossa hostelli sijaitsi. No, käyttöönsä hostellissa sai ihnan puutarhan, jossa kasvoi omenia, päärynöitä, luumuja...kaikkea mitä kuvitella saattaa. Lisäksi pihalla oli aurinkotuoleja sekä UIMA-ALLAS jossa oikeasti pystyi uimaan. Tämä kokemus kruunasikin lomamme, ja aamulla hintaan sisältyvällä aamupalalla tarjottu aito englantilainen aamupala itsekasvatetuista hedelmistä itsetehdyn marmeladin kera se oli jotain ainutlaatuista. Täten nimeämmekin Espanjan parhaaksi hostelliksi Case de Mariposas -nimisen hostellin. Hostelli on aivan loistava!


Hyvin levätyn ja rauhaisan vuorokauden jälkeen ajelimme takaisin madridiin, kulkien ison ostoskeskuksen kautta, jossa teimme viimeisiä shoppailuita. Matkalla kokeilimme kuinka tyhjäksi Alfa Romeon tankin uskaltaa Espanjan diesel pulan aikaan ajaa. Ylimääräisen motarikierroksen jälkeen tankattuamme, tankkiin mahtui alle kaksi litraa vaille tankin koko...eli montaa kilometriä tankilla ei olisi päässy ;). Onneksi alfan imuletku oli tankin pohjassa ;)!

Lisää kuvia reissusta ja etenkin delfiiniesityksestä löytyy palvelimelta.


Reissun jälkeen pari päivää meni pelkkään palautumiseen. Palautumisen jälkeen luimme tenttiin, jonka tänään kävimme Getafella tekemässä. Nyt on edessä vaan hillitöntä pakkailua ja sitten paluu Suomeen!

Kirjoittelemma varmasti vielä jotain tiivistelmiä koko vuodesta, joten kuulolla kannattaa pysyä! Nyt kuitenkin ADIOS, Suomi - täältä tullaan!

Ei kommentteja: