torstai 5. kesäkuuta 2008

Viimeinen reissu alkaapi huomenna!

Heippahei!

Nyt on tenttiin kovasti koitettu lueskella ja samalla pakkailla kamoja pohjoisen matkaa sekä samalla kotiinlähtöä varten. Postiin veimmekin yhden matkalaukun, joka lopulta saatiin säädettyä luvalliseene 30kiloon (alkup. oli yli 40....hyvin arvioitu). Tällaiselle paketille tuli tampereelle asti vietynä hinnaksi 95 euroa. (DHL vertailun vuoksi olisi maksanut 500e)


Koska kello on paljon, aamulla on aikainen herätys, tenttiin pitäisi jotain saada kirjoitettua..ja ajettavaakin vielä olisi emme nyt jaksa tarkempaa reittukuvausta kirjoitella. Jokatapauksessa alta löytyy summittainen kartta jossa reittipisteiksi on merkattu kaupungit.


View Larger Map

GPS:n laskeman reitin mukaan (tarkat osoitetiedot) matkalle tulee mittaa noin 1800km. KÄytännössä tähän voi laskea rapiat harhailua ja huviajelua päälle, joten päädymme jonnekkin 2000 - 2200 kilometrin paikkeille. Jos yöpymispaikkamme kiinnostavat, alla vielä niistä lista.

Oviedo
(1 yö)
Santander (1 yö)
San Sebastian (2 yötä)
Zaragoza (1 yö)
Valencia (2 yötä)


Nyt täytyykin painua kiireen vilkkaa nukkumahan!


Kirjoittelemma tarinaa matkan varrelta, toivottavasti jaksatte seurata seikkailujanne vielä tämän viimeisen rutistuksen ajan :)!
- Lähtömme matkaan on siis huomenna heti tentin jälkeen, tarkoittaa klo 14 -->. Perillä Oviedossa olemme illan suussa, mutta ensimmäisen blogipäivityksen ajankohtaa on vaikea arvioida. Se ei ehkä ole huomenna, mutta mahd. pian kuitenkin yritämme palailla astialle!

Ei kommentteja: