maanantai 9. kesäkuuta 2008

Puuttuvat ajovideot / Terveiset Zaragozasta

Heippa!


Terveiset täältä Zaragosasta. Hostelli löytyi todella helposti ja parkkinkin löysimme toisella katukierroksella aivan hostellin vierestä. Hostelli näyttää erittäin mukavalle , sisältäen ison ruokailutilan, aamupalan, varustellun keittiön, wlanin mukavassa aulassa / oleskelutilassa sekä mukavan henkilökunnan. Huoneemme on pienehkö, mutta luulemme että sinne saatta nukkumaan mahtua ;)!


Käytimme heti hostellin keittomahdollisuuksia hyväksemme, ja valmistimme nuudeleita sekä possupataa. Ruoka oli maittavaa ja nyt odotellaan että maha antaa tilaa jälkiruoalle.

Jälkkärin jälkeen otamme suunnaaksemme keskustan ja tutustumme Zaragozan kaupunkiin. Täällä alkaa parin päivän päästä Zaragoza expo 2008, joka tarkoittaa sitä että kaupunki tulee tupaten täyteen väkeä! Kaikki hostellit on kuulemma täynnä ja muutenkin kaupungissa ihmisiä riittää. Onnemme siis oli, että olimme juuri ennen expoa täällä. Expo on ehkä saanut myös kaupungin liikkkeelle ennen tapahtuman alkua, sillä jokapuolella, kuten omassakin hostellissa, tehdään sipistelyjä kauhealla vauhdilla. Jokatapauksessa, nyt on maha täynä, hyvä mieli ja tukkaputkella eteenpäin. Palaamme illalla vielä asiaan!

Alla vielä ajovideota parin päivän takaa.






Lopuksi vielä pätkä vaijerihissistä, alastulomatkalta.

Ei kommentteja: