lauantai 29. maaliskuuta 2008

Anskun vanhemmat käymässä, bileitä ja muuta

Heipahei!


Viimeisimmästä kirjoituksesta onkin vähän aikaa.. Portugalista saapumisemme jälkeen meillä oli lomaa loppuviikko, mutta se sujui mukavasti Anstin sairastaessa luultavasti bakteerikannan vaihtumisesta johtuen pientä mahatautia. No, toisaalta sairastaminenkin on joskus mukavaa - Dr Housen toinen tuotantokausi kerkesi kulua iloisesti loppuun ja paketti saatiin lähtemään jo takaisin suomeen.

Ennen kuin Anskun vanhemmat & veli puolisoineen saapuivat tiistaina Madridiin, kerkesimme käymään vähän ulkona jaloittelemassa. Mukana meillä oli Lauran kavereita Suomesta. Terveiset sinne Suomeen! Biletyksen lomassa kävimme katselemassa myös Madridin pääsiäisparaateja, joiden ympärillä ihmismäärä oli valtava. Välillä tuntui että paraatit olisivat saartaneet meidät jokapuolelta ;). Kuvia näistä reissuista löytyy alta sekä palvelimelta!!










----



Tällä viikolla on tullut kierrettyä madridia paljon jalan. Tässä auttoivat anskun koko perhe, kun shoppailimme ja kiersimme nähtävyyksissä. Espanjan kurssin takia emme kuitenkaan ikävä kyllä päässeet mukaan esimerkiksi kuninkaanlinna..sen katsomiseen meillä on varmasti aikaa myöhemmin.


Anskun perhe auttoi meitä löytämään erittäin hyviä ja tehokkaita ostospaikkoja, joista löytyy varmasti jotain jokaiselle. Suuret Zarat sekä muut ostospaikat olivatkin omiaan, ja hienon (!!) juhlapuvun lisäksi seurueemme löysi mm. nahkatuotteita jalkaan, selkään ja taskuun. Saaliit olivat oikein lupaavia, eivätkä ainakaan hinnalla pilattuja.

Anskun vanhemmat & J&T veivät mukanaan myös paljon kaikkea ostamaamme tavaraa, joka todellisesti helpottaa meitä kun lähtö takaisin kylmään suomeen koittaa. Vaihtoaikana tulee ostettua ja hankittua ilmeisen paljon kaikkea tavaraa, ja kun laukut jo tullessa olivat kovin täynä, ei kaikkia kamoja mitenkään saisi mahdutetuksi omiin laukkuihin. Ylimääräisten laukkujen ostaminen koneeseen on YLIkallista, postissa paketti maksaa 60-120 euroa ja DHL:llä hyvällä soppimuksella paketin voi saada kulkemaan jopa kahdella kymmenellä eurolla. Nämä toimistot ovat kuitenkin kaukana. Helpointa on siis kutsua tyhjälaukkuisia sukulaisia ja kavereita kylään ;)!


Jokatapauksessa viikko tällä porukalla oli oikein Hauska viettää Madridissa. Kohtalaisen lyhyestä ajasta huolimatta näimme ja koimme (sekä saimme) paljon kaikkea! Kiitos paljon vieraille ja katse tulevaisuuden haasteita kohti!

Tulevaisuudesta voikin jo nyt sanoa sen verran, että tavoitteenammme on sunnuntaina päästä käymään Toledossa, joka on hieno, museomainen vanha kaupunki maddridin vieressä. Seuraava haaste onkin sitten saada käytettyä seuraava viikko tehokkaasti T&N kanssa, näyttäen heille kaikki Madridin parhaat puolet. Adios! Hasta Luego!



Kuvia viikosta alla ja palvelimella!

Ei kommentteja: