torstai 13. maaliskuuta 2008

Hostelli loytyi

Heippa kaikille.


Kirjoittelen nyt nopeastihostellin aulasta. Tulimme aamulla lentokoneella(Ryan air) Madridista ensin Porttoon (30 min aikatauluia edella) ja otimme sielta hienon nahkaistuimilla ja ilmastoinnilla varustellun bussin Lissaboniin.

Lissabonissa etsimme ensin kaksi tuntia ravintolaa, ja aloimme jo turhautumaan kun kaikki paikat olivat siestan takia kiinni. Kun turhautuminen alkoi jo iskea ja puoliporukkaa odotteli patsaalla lahettilaita, Anttia ja Anskua loytyi sopivan paikallinen mesta. Ruoka oli paikassa taas loistavaa ja maha tuli todellisen tayteen. Kokeilimme alkukeitoksi portugalin keittoa, mutta saimme sen muun ruoan kanssa yhta aikaa.. Keitto oli kuitenkin hyvaa.

Syomisen jalkeen lahdimme etsimaan hostellia.. Olimme jo aiemmin ravintolaa etsiessamme katselleet hostellia, mut sellaisia emme yhtaan nahneet. No, nyt oli siis hostellin etsimisen aika. Emme halunneet aiemmin varata hostellia netista, koska ajattelimeet ettsa sen saa edullisemmin kaupungilta. Nyt hostelleja ei nakynyt kuitenkaan missaan!


Kun kavelimme kaupungilla, tuli meita vastaan mies joka kysyi hyvalla englannilla, etta olemmeko etsimassa hostellia!?!? Tavallisesti ajattelisimme etta tama on hyva hujausyritys.. Mutta nyt epatoivoisina lahdimme miehen mukaan. Mies sanoi olevansa eraan hostellin omistaja, joka olisi lahella. Kavellessamme han kertoi, etta nyt oli jo paasiaisruuhka, ja voisimme olla hostellissa vaan yhden yon. Han sanoi, etta lissabonissa on yleensakkin hyvin vahan hostelleja ja tavallisenakin viikonloppuna sellainen kannattaa varata etukateen... NNyt on viela siis ruuuhka-aika...


No..onneksi hostelli loytyi... Seuraavaksi kahdeksi yoksi varasimme nyt hostellin netista.. ja kylla noita paikkoja oli viela hyvin vapaana... Emme siis sattuneet vain oikeille kaduille...

Mutta.. Eipa miteen sen kummempaa, kun hyvaa yota kaikille ja jatketaan seikkailuja ;)

Ei kommentteja: