tiistai 29. tammikuuta 2008

Läksiäiset ja valmisteluja

Heipähei..

Viimeaikoina on ollut hieman kiirettä, kuten tästä blogittelun taajuudesta on nähtävissä..

Läsiäiset tuli tosiaan vietettyä. Pippalot olivat hauskat ja porukkaa oli paikalla mukavasti. Enemmänkin olisi mahtunut, mutta ei voi valittaakkaan ;). Tupareissa maisteltiin syömisiä ja juomisia ja loppuillasta suuntasimme Tampereen yöelämään. Kiitos kaikille mukana olleille :)!




















Muuten viimeajat ovat menneet töiden ja koulun lisäksi tehden pieniä matkavalmisteluja. Varsinaiseen siivoamiseen emme ole vielä päässeet, mutta suunniteltu sitä on kovastikin...

Lisätuskaa lähtökiireissä aiheutti palvelimemme hajoaminen, Westernin kovalevy poksahti noin neljän vuoden toimimisen jälkeen.. No, nyt hankimme kaksi levyä lisää, ja muodostimme niistä Raid1 - pakan (molemmilla levyillä on täysin sama tieto). Käytännössä tämä hyödyttää sitä, että toinen levy saa hajota kokonaan ja koneen pitäisi toimia edelleen normaalisti. ..Kotisivujen pitäisi siis ainakin teoriassa kestää nämä muutama kuukausi ehjänä.

Töistä täytynee sanoa sen verran, että työpäivät Espossa sekä Anskulla Tampereella ovat tulleet täyteen. Kiitos työkavereille sekä erityisesti esimiehille hienoista työmahdollisuuksista =)!

Koulun puolelta täytyy sanoa, että motivaatio alkaa hiipumaan.. Ulkoisesti ymmärrämme ja tiedämme että lähtö on kohta. Se aiheuttaa sen, että viimeisten tenttien runnominen läpi tuntuu täydeltä tuskalta. Mieluummin senkin ajan voisi selailla espanjan matkaoppaita tai vaikka kielioppia.. Kielen opiskelu onkin yksi heikkouksistamme. Muun koulun ohella siihen on ollut liian vähän aikaa.. Toivoa täytyy että näissä muutamassa kuukaudessa pystyy kovalla työllä omaksumaan huiman määrän Espanjaa. Yrityksestä se ei ainakaan tule jäämään kiinni.

Tulevina päivinä luvassa on tenttejä. Viikonloppuna vietämme paljon aikaa rakkaiden ystäviemme T&N kansssa. Tältä viikonlopulta odotan paljon hyvää ruokaa, pelejä sekä muuta mukavaa. Luvassa on mm. leffoja, Merlot rypäleistä eri maanosissa tehtyjen viinien vertailu sekä esim. sisäfilettä.

Viikonlopun jälkeen suuntaamme "pakolliselle" sukulaiskierrokselle. Pakollinen on oikestaan täysin väärä sana kuvaamaan tätä kierrosta. Saamme nähdä vihdoin Antin kummitytön. Tältä reissulta odotamme paljon yhdessäoloa.

Kun palailemme porvoosta takaisin Tampereelle, on vuorossa päivän opiskelu sekä sen jälkeen reissu Pohjois-Karjalaan kotiväkeä tapaamaan. PK:sta tuleekin sitten kiire takaisin tampereelle tekemään kaikki lähtövalmistelut että h-hetki maanantaina kaikki olisi valmiina....

Ei kommentteja: