tiistai 1. tammikuuta 2008

Joulu 2007

Heipähei kaikki taas pitkän tauon jälkeen..

Joulu on sitten vietettyä aikaa ja uusivuosikin hämärä muisto suurimmalle osalle meistä. Tässä hiukan kertoilua meidän loppuvuoden tapahtumistamme.

Joulun vietimme perinteisesti omilla tahoillamme. Antti teki joulukierroksensa jouluaattona, joka tänä vuonna venähti niin pitkäksi että joulurauhan etsiminen illalla meinasi olla mahdoton tehtävä. Anskulla joulu sujui perinteiden mukaan rauhallisesti kotioloissa hienoa kuusta ihaillen. Illalla availimme joululahjat tahoillamme ja tontut olivat ilmeisesti olleet paikalla vain varsin hyvinä hetkinä vuoden 2007 aikana ;)!

Joulupäivä meni hyvän ruoan merkeissä rauhoittuen kotona. Antin osasta voidaan sanoa sen verran, että joulun rauhoittuminen taisi ennemminkin olla Linux / ps3 leikiskelyä, kuin kuusen katsomista mutta eikös jokainen tavallaan...

Lahjoista haluamme vielä lausua kiitoksen kaikille, niin isille, äiteille sekä rakkaille veljille (ja veljien tyttöystäville ;). Lahjat tulivat tarpeeseen ja ainakin tulevat tuossa tammi-helmikuun vaihteen jälkeen :).

Ei kommentteja: