keskiviikko 2. tammikuuta 2008

Vuodenvaihde

Bremeninen reissun jälkeen jäimme Tampereelle ja vietimme uuden vuoden Anskun vanhempien seurassa. Ruoka oli hyvää, samoin kuin viinikin. Raketteja näkyi aivan valtavasti ikkunasta, yhtäaikaisesti jopa 20 eri rakettua eri paikoista lähetettynä. aika huima näky....keskusta-asumisen helmihetkiä ;)!

Viinistä taas tarkemmin. Uuden vuoden viininä saimme nauttia jo edelläkin mainittua Chileläistä MONTES Pinot Noiria, vuodelta 2006. Tämä viini oli seissyt kristallidekantterissa muutaman tunnin ennen juomista... JA SEN HUOMASI! Viini oli jopa pippurinen.. siis todella ätäkkä aromi. ilmeisesti kristallinen dekantteri sai viinistä irtoamaan kaiken mahdollisen aromin ja se tuntui lähes täytetläiselle!

.. No tästäkin selvittiin ja uusi vuosi vaihtui rauhallisissa merkeissä...

Nyt enää kuukausi H-hetkeen. Kuukausi vierähtää varmasti nopeaan, töitä tehden (= Antilla Espoossa asuen) sekä tenttituloksia paikkaillessa. Hommia varmasti riittää.

TÄmän pitkän kirjoituksen jälkeen ehdimme palailla enemmälti vasta lähtövalmistelujen tuoksinasta. Välissä ehkä linkkaus Kaatamon erän sivuihin, joita antti on tovin työstänyt ja kohta ne ovat julkaisukunnossa..

Eipä muuta kun kuulemiin...

Ei kommentteja: